Darosofia

Delicii și finețuri la Târgul de Crăciun

De ce așteptăm cu nerăbdare sărbătorile?

Pentru că este o ocazie numai bună de a lua o pauză pentru a ne aduna laolaltă cu oamenii dragi nouă, de a ne înconjura cu lucruri simpatice și de a degusta delicatese pe săturate.

Cu asta asociem și Târgul de Crăciun care va avea loc în mall Promenada, în perioada 28 noiembrie - 23 decembrie, la nivelul -1. O incursiune printre decorațiuni și jucării de sărbători, dulciuri și cozonaci, articole tradiționale, produse handmade, obiecte de artizanat și multe altele reprezintă o adevărată desfătare într-o atmosferă festivă.

Promenada_targ_craciun_slider-sunt-pe.jpg

Și nu uitați nici de cadouri! Veți găsi acel spirit de sărbătoare pe care vi-l doriți pentru cumpărăturile de Crăciun. Expozanții vă așteaptă cu produse variate, pe toate gusturile și din toate categoriile.

Vor fi alături de voi: Mariland, Eladum, MTB Impress, Adiand, Colarsil, Bomboane Bucuria, Gogele Art, Belcarom, Cozonac Bujor, Sorana Dolce Art, Alto de arenal, Nelmar, Hippie Hippie Shake, Decolicious, Stone Mania, Catoiu Nicoleta, Florentina Boliac, Neuhaus, Lajos Tofalvi, Carmen Obogeanu, Alex Logserv, O&D Souvenir, Andrada Andrei, Dry Clean Solution.

Vă așteptăm cu drag!