Darosofia

Darosofia

Darosofia este știința de a dărui mai ușor.

Pentru că știm cât de important este pentru tine să-i faci fericiți pe cei dragi, la noi, în Mall Promenada, găsești toate ideile și toți spiridușii care-ți sar în ajutor la fiecare vizită. De la alegerea cadoului perfect, la împachetarea și expedierea acestuia, ne dorim ca pregătirile pentru Crăciun să fie cât mai ușor de făcut ca tu să dai fuga să petreci cât mai mult timp cu cei dragi.

Anul acesta este mai ușor să...

...dăruiești cadouri celor dragi.

Cumpără voucher-ul cadou de la InfoPoint Promenada, oferă-l cu drag și te vei bucura de spiritul pozitiv al sărbătorilor de iarnă.

...să îi scrii lui Moș Crăciun, să împachetezi frumos cadouri și să le expediezi către destinația ta de suflet.

Oficiul lui Moș Crăciun din mall Promenada, nivelul -1, este locul potrivit pentru exprimarea dorințelor în prag de sărbătoare. Scrie-i scrisoare lui Moș Crăciun, împachetează frumos cadourile pentru el, ea, pentru cei mici, prieteni sau familie și expediază-le gratuit la Oficiul Poștal al moșului.

...să îți dăruim.

Tombola "E ușor să dăruiești" îți oferă șansa să te bucuri de un cadou deosebit de Crăciun.

...să simți spiritul sărbătorilor.

Punctul culminant din vremea sărbătorilor este atunci când ne decorăm casa în spiritul Crăciunului, când gustăm cele mai fine delicatese și ne aventurăm în căutarea celor mai frumoase cadouri pentru cei apropiați. La Târgul de Crăciun vei descoperi o multitudine de dulciuri, decorațiuni, jucării și idei de cadouri pe care le poți explora în voie până pe 23 decembrie.

...să vorbești cu Moș Crăciun.

Vino la Căsuța lui și spune-i o poveste, mărturisește-i dorințele tale și trăiește emoția și bucuria întâlnirii cu el.

...să patinezi la înălțime.

Patinajul în aer liber este o experiență pe gheață care merită trăită. Vino alături de ea, de el sau de prietenii tăi și descoperă cât de plăcut e să patinezi la înălțime.

E ușor să dăruiești pentru că e drăguț să îți zâmbească.