Club Fiat

Întâlnirea Națională Octombrie 2010
Vatra Dornei

Vineri, 22 Octombrie - Duminică, 24 Octombrie

Încă începând cu anul 2008, comunitatea Club Fiat România organizează întâlniri naționale, o dată sau de doua ori pe an, în varii locații din România, întâniri în care se reunesc pasionații Fiat din toate colțurile țării.

Bicaz, Moeciu, Daneș, Costinești, Vatra Dornei, sunt doar câteva dintre locurile în care am avut parte de momente frumoase, locuri din care nu ne mai dădeam plecați.

24 aprilie 2009 este data care a marcat înființarea asociației Club Fiat România. În luna aprilie 2010 forumul Club Fiat a intrat sub umbrela Italoparts, iar întâlnirile naționale din anul 2010 a avut loc exclusiv sub patronatul Italoparts.

În prezent, Club Fiat numără peste 20.000 de membri înscriși. Cine sunt ei? Oameni care s-au unit din pasiunea pentru automobile, pentru marca Fiat. Sunt o comunitate puternică, unită, care reprezintă cu demnitate tot ceea ce înseamnă Fiat în România.

Verifică aici istoricul Club Fiat România, urmărește secțiunea de evenimente de pe site și FORUM și vino în următoarea călătorie alături de noi!